Mustafa Kemal Atatürk

Skip Navigation LinksAna Sayfa Okullar

ORTAOKUL

Özel Gebze Eğitim Kurumlarının hedefi bilgiyle tam donatılmış, inançlı, kendine güvenen, problem çözme ve karar verme becerisi yüksek, araştırmacı, milletinin çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan ve çevresine duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Bu anlamda Özel Gebze Eğitim Kurumları'nda;

Üst düzeyde akademik yükleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalar olimpiyat çalışmaları gibi üst düzey çalışmalarla ve etüt çalışmaları gibi destekleyici çalışmalarla desteklenmektedir.
Proje çalışmaları desteklenerek, öğrencilerimizin gelecek yıllarda ve yaşamları boyunca başarılı olabilmelerinin alt yapısı hazırlanmaktadır.
Yoğun sosyal etkinlik programlarıyla öğrencilerimizin kendini rahat ifade edebilme ve özgüven becerisini geliştirme özellikleri üst düzeye çıkarılmaktadır.
“Spor ve Enstrüman Okulları” yla öğrencilerimizin hobi kazanması ve bu hobilerini yaşamı boyunca iletişim becerilerinde kullanması sağlanmaktadır.
Mesleğinde başarılı olmuş meslek sahibi insanların vereceği çeşitli seminer ve söyleşilerle, öğrencilerimizin geleceğe yönelik hedef oluşturmaları sağlanmaktadır.
Yapılacak TEOG çalışması gibi yoğun çalışmalar öğrencilerimizin liseye daha iyi hazırlanmasını sağlamaktadır.

Özel Gebze Eğitim Kurumları-Ana Sayfa