Mustafa Kemal Atatürk

Skip Navigation LinksAna Sayfa Okullar

ANADOLU LİSESİ

Özel Gebze Eğitim Kurumları eğitimciliği yaşam felsefesi olarak benimsemiş bireylerden oluşan bir kurumdur. Her öğrencinin kendini gerçekleştirme sürecinde kurumsal bir anlayışla yol gösteren okulumuzda sınıf mevcutları öğrencilerin bireysel farklılıklarını gösterebilecekleri sayıyla sınırlandırılır. Öğrenciye özgü eğilimler ve akademik hedefler belirlenir; tüm eğitim süreci bu bilgiler doğrultusunda biçimlendirilir. Akademik hedeflerin yanında öğrencilerin fiziksel ve duygusal ihtiyaçları göz önüne alınarak sosyal etkinlikler, kulüpler, sosyal sorumluluk projeleri planlanır. Öğrenciler eğilimleri dikkate alınarak bu etkinliklerde görev alma konusunda teşvik edilir.

İletişim çağının tüm gereklerine sahip okulumuzda eğitim teknolojilerinin güncel donanımları her sınıf içinde yer alır ve her öğretmen tarafından etkin olarak kullanılır. Bu teknoloji sayesinde veli-öğretmen-öğrenci işbirliği sağlanır, öğrencilerin gelişimi çok yönlü kontrol edilir ve desteklenir.

Özel Gebze Anadolu Lisesi çağdaş disiplin uygulamaları ile sorunları öngörür ve kaynağında çözer. Öğrenciler birey olma süreçlerini olumsuz etkileyen tüm olumsuz etkenlerden uzak tutulurlar ve güvenli, sağlıklı, olumlu rol modellerle yönlendirildikleri bir ortamda yetişme fırsatı bulurlar. Böylece sağlıklı, akademik odaklı, topluma faydalı, aydın bireyler olarak Özel Gebze Anadolu Lisesinden mezun olurlar.

Özel Gebze Anadolu Lisesi eğitim kadrosu mesleki yenilikleri izleyen, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeyi ve öğretmeyi yaşam boyu süren bir faaliyet olarak gören bir kadrodur. Öğrencilerimize yaşamın her anında örnek olduğumuz bilinç; okulumuzun her kademesinde, her biriminde mevcuttur. Öğrencilerimizi iyi tanırız, doğru yönlendiririz ve onları çok severiz.

Veli, öğrenci, öğretmen işbirliği ile güvenli, sağlıklı, sevgi dolu bir ortamda; aydın, çağdaş, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmekle gurur duyuyoruz. Gururumuza ortak olan Özel Gebze Anadolu Lisesi ailesine teşekkür ediyoruz. Sevinç ve başarı dolu bir gelecek dileğiyle…

Özel Gebze Eğitim Kurumları-Ana Sayfa